WE ZIJN LOS!

Eindelijk, het is zover! We mogen! Wat was het een fantastische dag. Zoveel support in Utrecht en Woerden hadden we echt niet verwacht. Voor sommige renners ook her en der emotioneel, want je bent toch drie weken weg van je gezin. Ook wat twijfel, ga ik Parijs wel halen?

We hebben ons verzameld achter het jaarbeursplein. Voldoende parkeergelegenheid bij FITFORFREE. Alle spullen werden overgedragen aan de vrijwilligers van Tour de Kans. 7 Fulltimers sterk gaan de 4 wagens met aanhangwagens voor ons vervoeren. Toppers zijn het, want we gaan ze in de komende drie weken echt nodig hebben.

De proloog.
Het Tour de Kans peloton was meer dan verdubbeld, omdat een aantal betrokkenen graag mee wouden fietsen. Om deel te nemen hebben ze aan de eerste tocht moesten ze wel 50.- p.p. aan Make-A-Wish Nederland overmaken. En de website van Make-A-Wish Nederland website werd tijdens het fietsen ook vaak bezocht want de teller ging over de 25.000 euro heen! De echte tussenstand werd pas later op de dag vrijgegeven op het hoofdkantoor in Woerden.

Het proloog-parcours ging langs alle hoogtepunten van de stad Utrecht. De singel, Galgenwaard en de Universiteit. In Utrecht werd de LIVE pagina vaak bezocht om vervolgens bij ons aan te haken.

Bij aankomst bij de finish stonden tientallen supporters ons op te wachten en werden we met veel enthousiasme onthaald! Het voelde alsof we modellen waren, zoveel foto’s werden er genomen. Pers, voorbijgangers en familieleden. Iedereen wou een kiekje van dit kersverse peleton.

SAM_2055

Het warme ontvangst bij Make-A-Wish Nederland
Na de proloog hebben de renners een eerste deel van de tweede etappe gereden, dus het eerste stuk richting Neeltje Jans. De route raakte zo ook het hoofdkantoor van Make-A-Wish Nederland waar een groot afscheidsborrel is georganiseerd. Fantastische opkomst was het zeg! Na diverse speeches door Make-A-Wish directeur Peter Douwes, initiatiefnemers Tour de Kans Lars Toebes en Alwin Snippe en het wenskind Nadesty konden we proosten op een fantastische eerste dag.

11111169_363315580528101_7958681943224659902_n

Het campingleven is begonnen
Tentjes worden letterlijk uit de verpakkingsdozen gehaald en de luchtbedden worden voor het eerst opgeblazen. Het Tour de Kans kamp mag er wezen, want het ziet er supergezellig uit! De maaltijd wordt nu voorbereid en gaan we waarschijnlijk rond 21.00 uur opeten.

Dit was onze eerste blog. Bedankt voor het lezen en tot de volgende!

3 Reacties

 • De Kreijkes:

  Heel veel succes toegewenst!!! Wij volgen jullie graag op de blog en beleven het zo toch een beetje mee….

  Geplaatst op: 04 juli 2015
 • Ellen Bomhof:

  Heel veel doorzettingsvermogen en plezier gewenst, en de speciale groeten aan mijn collega Dolf

  Geplaatst op: 03 juli 2015
 • Paul, Tanja en Sem:

  Bart en Marjolein (en natuurlijk alle anderen),

  Heel veel succes de komende 3 weken. Wij hebben heel veel respect voor jullie! We hebben het afgelopen jaar van dichtbij mogen zien dat jullie doel fantastisch is!

  Groetjes!

  Geplaatst op: 03 juli 2015

Laat een reactie achter

 • Deel met je vrienden