Ruben stelt zich voor.

Ruben Hertsenberg

Ruben Hertsenberg

Ik ben Ruben Hertsenberg, 27 jaar, werkzaam als consultant in Amsterdam, maatschappelijk betrokken, veelzijdig sportief, fanatieke vakantie-wielrenner, totaal geen berggeit met een lengte van 1.99, fervent wintersporter, voetbal liefhebber, en ga ervoor zorgen dat Tour de Kans niet in de rode cijfers gaat lopen als zijnde de penningmeester van het bestuur.

Ik ben medeorganisator bij Tour de Kans om alle deelnemers te helpen hun droom te realiseren om de Tour de France te kunnen fietsen. Daarnaast zet ik me in voor de kinderen met een levensbedreigende ziekte. Het verwezenlijken van een droom voor deze kinderen kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen!

Als eerder gezegd, zal mijn rol binnen Tour de Kans vooral liggen bij het bewaken van de portemennee. Natuurlijk willen we een beetje op de centen letten, maar dat mag natuurlijk niet ten koste gaan van de organisatie en de veiligheid en fysieke toestand van de deelnemers. Naast deze bestuurdersrol zal ik mee gaan trainen met alle deelnemers om iedereen zo fit mogelijk te krijgen voor het grote vertrek in Utrecht volgend jaar juli. Ik heb er in ieder geval erg veel zin in!

Want hoe vet is het? Zelf de Tour de France fietsen en daarmee ook nog eens de dromen van zieke kinderen kunnen verwezenlijken!

Heb je nog vragen? Laat een berichtje achter en wij komen er zo snel mogelijk op terug. Ook ben je voor meer informatie van harte welkom tijdens de Tour de Kans kennismakingsdag. Bekijk voor meer informatie: https://www.tourdekans.org/agenda-tourdekans/
JoinTheFacebookEvent

Laat een reactie achter

  • Deel met je vrienden