Derde informatiebijeenkomst voor deelnemers & geïnteresseerden!

B3CmRtGIMAANydO

Afgelopen zaterdag vond de derde Tour de Kans informatiebijeenkomst plaats op het hoofdkantoor van Make-A-Wish Nederland. Aansluitend werd er door Angelique Wammes een workshop verzorgd over het thema: ‘Hoe train je voor Tour de Kans?’.

Hier vind je de slides van de presentaties die werden gegeven:

Presentatie Tour de Kans algemeen

Workshop Angelique Wammes: Hoe train ik voor Tour de Kans?

Alwin opende de ochtend met alle achtergrondinformatie waarom hij samen met Lars Toebes Tour de Kans heeft opgericht en wat het unieke project precies inhoudt. Alle achtergrondinformatie over waarom Tour de Kans kun je hier lezen.

Angelique gaf weer een mooie foto impressie over hoe het is om de Tour te rijden. Zij heeft in het jaar 2012 de volledige Tour de France gereden via Tour de Concorde. Met deze Tour-ervaringen heeft ze alle luisteraars de Tour al laten beleven voor zowel deelnemers als vrijwilligers.

Afsluitend gaven Marjolein en Marie Therese een kijkje in de keuken bij Make-A-Wish Nederland. Zij legden uit waarom zij Tour de Kans een warm hart toedragen en deelden fantastische voorbeelden van wensvervullingen. Je ervaart met deze voorbeelden direct waar Make-A-Wish voor staat, namelijk voor het vervullen van de grootste wens van kinderen die een levensbedreigende ziekte hebben. Ook het effect op ouders, broertjes en zusjes zijn hierin duidelijk zichtbaar.

We sloten de dag af met goed nieuws, er zijn twee nieuwe deelnemers voor Tour de Kans. Dit betekent dat er officieel 10 deelnemers zijn! Alle ingeschreven deelnemers kunnen persoonlijke trainingsbegeleiding krijgen van Angelique Wammes. Daarnaast kunnen ze zich ook opgeven voor de Tour de Kans Strava groep.

13 december is de volgende bijeenkomst! Dit zal een interactieve workshop worden met core-stability oefeningen en een aantal krachtonderdelen. Neem je sportkleding, handdoek en als je het hebt een matje mee! Ook zal er kort worden ingegaan op het onderwerp voeding. Meld je aan door een email te sturen naar: tourdekans@gmail.com. Laat ook zien dat je erbij bent doormiddel van het facebookevenement.

Laat een reactie achter

  • Deel met je vrienden