FANTASTISCH ZONOVERGOTEN NEDERLAND

De tourkoorts is niet alleen in Utrecht waarneembaar. Ook de route naar Neeltje Jans is fantastisch versierd. Met het zonnige weer kleurt Nederland geel en het gaf vandaag ook hele mooie ‘kiekjes’. De skyline van Rotterdam schitterde in de Maas en de Deltawerken kwamen ijzersterk tot uiting.

Vroeg eruit, vroeg finishen
Om 7:30 uur vertrok het blauw-witte peloton vanuit Haastrecht met als doel ook rond 12:00 uur te finishen in Neeltje Jans. Twee renners uit Utrecht gingen namelijk na finish direct terug naar hun favoriete stad om de Tour-Koorts in het echt maken. Met windkracht vijf tegen en de vele stoplichten in Rotterdam hebben we 12.00 uur niet gehaald. En toch is met elkaar veilig finishen belangrijker dan racen tegen de klok.

11692741_1614413762158294_422618892916341141_n

Kamp Tour de Kans
Onze vrijwilligers verdienen een dikke pluim! De laatste haring werd in de grond getimmerd en hiermee stonden alle tenten van de renners. Vervolgens serveerde Marjolein gelijk rijkgevulde tomatensoep en zo konden de eerste koolhydraten al weer mooi aangevuld worden.

Wij kijken uit naar morgen, de eerste buitenlandse rit richting de muur van Huy! Totale afstand van 173 kilometer (inclusief de geneutraliseerde zone).

De Media volgt ons goed
De media weet Tour de Kans ook goed te vinden. Onze Tour directeur Jerry van Duivenbooden heeft al een interview gegeven aan radio Zeeland en renner Alwin Snippe werd zojuist gebeld door RTV Oost voor een live radioverslag. Gebroeders Smit hebben vandaag ook een halfpager in het Dagblad van het Noorden.

Fantastisch hoe groot de betrokkenheid is. We krijgen ook goede reacties op onze ClickTrace+ GPS systeem dat te volgen is via www.tourdekans.org/live. Veel dank voor het lezen van onze blog, liken en delen van facebookberichten. Tot de volgende blog!

1 Reactie

  • De Kreijkes:

    Marjolein, wij laten de heren in goede handen! <3

    Geplaatst op: 05 juli 2015

Laat een reactie achter

  • Deel met je vrienden