De eerste rustdag!

Vandaag hadden we onze eerste rustdag. We zitten nu op de camping in Tarbes waar we lekker konden bijkomen van onze eerste week Tour de Kans. Het was heerlijk om even een dag te hebben waarop iedereen zijn eigen gang kon gaan. Sommigen hadden de behoefte om even heerlijk uit te slapen anderen hebben wel nog even een rondje gemaakt op de fiets. Ook werd er van alles schoongemaakt, de renners waren druk met het poetsen van hun fiets, Hans heeft zijn bus schoongemaakt, Tineke deed de was en Jerry had vandaag wat extra tijd voor de financiƫle administratie.
SAM_2298
In de middag hebben een aantal mensen de omgeving verkent. We hebben het prachtige stadje Lourdes ontdekt. Een stadje met een prachtige Basiliek en bekend als bedevaartsoord. Hier hebben we eindelijk het terrasje gepakt waar renner Dolf het al dagen over heeft. Vanaf het terras hebben we ook zelf wat van de ploegentijdrit op tv kunnen zien.
SAM_2332

SAM_2307

SAM_2305
Vandaag waren ook de ouders van Bart Rutten op het kamp aanwezig. Zij maakten het werk tandje lichter door het avondeten te verzorgen samen met Bart. Het was heerlijk Paul en Mart!

SAM_2361

Morgen gaan we om 07:30 van start aan de 10e etappe. Dit word de eerste echte bergrit. Deze gaat van Tarbes naar Saint Martin. Eindigend op een serieuze beklimming, Col du Soudet.

1 Reactie

  • De Kreijkes:

    Wat heerlijk, heel even de druk van de ketel en even relaxen. Ieder op eigen niveau. Super leuk om Mart en Paul daar te zien! Heeeel veel succes en we leven via deze blog toch een beetje met jullie mee. Trots op iedereen daar!!!

    Geplaatst op: 12 juli 2015

Laat een reactie achter

  • Deel met je vrienden